släkten på besök

Hej på er:)
Jag sitter just nu i skrivande stund vid köksbordet och försöker få klart två individuella rapoter om beteendevetenskap. det är väll inte med roligaste man kan tänkas isg att hitta på en söndag men det måset ju göras. 
Denna helge är också Olles mamma och pappa samt mellan brossan från Stockholm med sin flickvän Cissi här. Petter som mellan brossan heter fyllde 30 igår så då var vi hemma hos Simon och Emelie och käkade fördelsedags middag. Inann på dagen hade vi varit ute i skogen och grillat och så va vi på ormberget och körde de första kilometrarna på längdskiodorna för säsonegn. Måset ju börja träna nu inför tjejvasan till våren. 
Idag har vi kökat långfrukost och efter det gick Olle, Petter och Cissi bort till Simon och Emelie där Olles föräldrar sover medans jag fick vara kvar här för lite plugg. Ska möta upp dem nu på eftermiddagen på ormberget för mer grillning och mer skidor:) Men först bör mina raporter bli färdiga...!
 
 
Petters födeledagstårta, Emelie och Simon hade varit väldigt kreativa och gestaltat en man som bestiger ett berg:D (Petter håller på mycket med klättring) 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0