Livet på en pinne

Såhär kan man göra när en patient avbokat:) 




Go'å'gla kexchoklad

God eftermiddag alla där ute! Här sitter jag precis hemkommen från praktiken, med en kexchoklad i handen som jag fick på stan! Och vem blir inte glad av en kexchoklad:) 
Snart ska jag kila till gymmet och träna samt hålla pass. Sen är det myskväll som gäller här hemma. Olle har varit sjuk men nu äntligen börjar han piggna till så då blir det gomiddag och film! 



KÖPT lägenhet!! :O

Hej mina vänner! 
Här rullar vardagen på som bara den, hinner knappt med och reflektera över vad som händer. 
Fyra veckor av praktiken är avklarad nu har jag bara två veckor kvar här uppe sen ska jag få åka hem till Småland för ytterliggare två veckors praktik och sen en veckas ledigt. 
Så denna veckan är det praktik och jobb på schemat och sen nästa vecka är det dags för examenspatient samt avslutning av första praktikplatsen och det bästa av allt..... på onsdagen hämtar vi äntligen hem lille Herman:D Kan inte beskriva hur mycket jag längtar! 
 
Just de ja, jag måste ju berätta att vi har köpt lägenhet!! Helt galet och superläskigt men det känns så rätt och jag kan knappt fatta att vi ska få vårt eget hem nu jag och min Olle! 
Inflyttning är i mitten av maj så det blir precis när jag kommer upp igen efter min vistelse i söder! Så mer bilder och info om lägenheten få komma då:) 
 
Här kommer ett gäng bilder från förra helgen då det var påsk och Fredrik och Eva var uppe och hälsade på från Uppsala. En riktigt rolig helg med firande av bland annat lägenhetsköp och påskafton :)
Eva och hunden Doris som vi var hundvakt åt under påskhelgen. 
Grillning ute vid tjuvholmssundet
Doris
Olles brosdotter Alicia och jag 
 
Jag somnade i solen och Doris utnyttjade läget
Champange och jordgubbar för att fira lägenhetsköp
Pectorial-pump-jam på gymmet :D
Och det är inte lätt att bli gammal och få dålig syn Eva, men det löset vi med pannlampa;) 
 
 
 
 
 

Valp

Jag kommer inte ihåg vad jag har bloggat om och vad jag inte har bloggat om...
Har jag berättat att vi ska bli med valp? 
En liten toypudel ska få flytta hem till oss om bara 3 veckor. Som jag längtar:) 
Herman ska den lille få heta! 





Solen skiner

Snart är det påsk, en dag till sen är det 4 dagars ledighet! jippi!
Har precis kommit hem från praktiken och ska bara slänga något lätt i magen sen ska jag bege mig till gymmet för att träna och sen hålla pass. 
Imorgon kommer goda vänner till Olle upp från Uppsala och stannar över påskhelgen, ska bli mycket trevligt! Hoppas solen stannar kvar så man kan få passa på att vara ute på isvägarna och liknande innan allt smälter bort! 
Men ha en fortsatt bra dag mina vänner! 
 
 

RSS 2.0