Hemma i Fjärhult City!

Idag är det torsdag och jag har precis avnjutit frukost, dock i min ensamhet då alla är iväg och jobbar. 
Men ska snart åka ner till farmor och hjälpa henne nu på förmiddagen. Efter det blir det träning innan jag mamma och pappa ska bege oss mot Katrineholm för att fixa med morfars hus som ska säljas. 
 
Hörs senare allihopa! 
Gymmet i tisdgs med Olle och Hank innan jag satte mig på flyget mot Ängelholm:)
Jag och farmor igår kväll:) dock lite på sne;P 
 

I morgon åker jag!

Idag är det måndag och jag har precis kommit hem från gymmet, varit där och hållit mittt allra första vattenpass! Det va så kul och det kändes så bra! Dock var det 35 grader inne i simmhallen så svetten bara rann om mig där jag stod på kanten och hoppade! Så nästa gång blir det shorts och linne istället för långärmat och långbrallor! 
 
Nu är det lunch dags för mig och sen iväg till skolan och ha seminariu i pedagogik tror jag;D har ingen kolla längre känner jag, har nog redan tagit jullov;) men det går nog bra. 
Tänkte slänga in lite bilder från helgen som får sammanfatta detta inlägg! 
Puss på er:)
Film mys i Kallaxtornet i lördag kväll:)
Blev några avbrott i filmen när flygplanen ropade i högtalarna! 
I Söndags efter lunch vart vi bjudna till Simon och Emelie på julfika, så vi körde en uppladning med starkglögg och massa gottis innan vi begav oss ut i skidspåret på eftermiddagen. Kanske inte bästa sättet att ladda upp inför träning men oj va allt va gott!!!
På kvällen sen firade vi lite julafton då vi kommer fira den riktiga julaftonen på olika håll. Så vi lagade två rätters och drack lite moserande och delade ut våra julklappar! Super mys! 
Min Olle!
Älgfilé, mums!!
MAT:) 
 
 
 
 

Lördag!

Idag är det lördag och om 3 dagar åker jag söder ut för att fira jul hemma i Småland med hela tjocka släkten, sen åker jag upp till Mora för att fira nyår med Olle och alla hans vänner. Efter nyår åker vi en sväng till London på minisemester innan vi beger oss tillbaka till Luleå den 7 januari! 
Så ser mitt jullov ut i stora drag, och vad jag längtar efter att få vara lite ledig!!! 
Men först ska jag klara av två skoldagar till som är fyllda av seminarium... så nu är det verkligen slutspurten!
 
Igår blev det äntligen ett träningspass för min del, va helt otroligt opepp efter en heldag med raportskrivning men min käre man fick med mig till gymmet och efteråt kändes det ju hur bra som helt! 
På kvällen mötte vi sen upp Bella och Hank och gick på bio där vi såg Hobbit filmen och som vi sen avslutade med en öl på Unik. 
Va hemma runt 01.00 och somnade som stockar!
Idag har vi julstädat då vi ska fira JULAFTON här på Trädgårdsgatan imorgon:D Så nu är det fin fint här!
Vad jag ska göra nu kan jag inte tala om då jag vet att det personen som det berör läser denna blogg och vill ju inte förstöra överraskningen. 
Men ikväll blir det i alla fall filmkväll i Kallaxtornet, flygledartornet här på Luleå flygplats, då Olle ska jobba natten och jag inte känner för att vara själv hemma så då förljer jag med och assisterar med popcorn och gottis:) 
Ha en trevligt lördag alla där ute:) 
Tjuvstartade med att tända det 3:e ljuset i morse, busigt! 
Snö, Har ni fått någon snö nere i söder än? 
 

På väg om vanligt till skolan...

Min hjärna är total mos... det är plugg plugg och plugg.. någonting annat hinns inte med! Ett träningpass har jag hunnit med denna veckan ETT! 
Okej om jag hade varit sjukt effektiv igår så hade jag hunnit tränat en timme men energin finns inte där!
Idag är ska jag och gruppen färdigställa vårt 100-miljoners-siders-arbet!! Ni anar inte hur skönt det ska bli när denna dagen är slut! 
Men vill också säga att: WOW! sicken underbar grupp jag blev ihop lottad med, sicket teamarbete vi haft! Men det ska också bli skönt att se era ansikten varje dag;) 
 
Vi har haft Zacke på besök under en veckas tid också.. riktigt tomt nu när han inte är här längre..
 
Träningen i tisdags!
 
 

Träna, plugga, träääna...

Plugg plugg och mer plugg... Ojojoj vad jag längtar tills den 16 december! För då tar jag jullov ända fram till den 7 januari, änsta helt jullov i alla fall. Lite plugg får jag ta med mig hem över jul men pluggar just nu som en tok bara för att slippa behöva ta med någrar böker hem. 
Men idag är det tisdag som ni säkert har koll på, min dag har jag spenderat på skolan med grupparbete och nu i eftermiddag var jag och Olle ute på F21 (millitära flygbasen här i Luleå) med Bella och Hank och körde ett träningpass där ute på deras gym och som vi sen avslutade med en härlig bastu. Riktigt kuligt må jag säga:)
 
Tänkte uppdareta er lite om hur det går angående mitt instruktörsjobb på det nya gymmet. Jag var på utbildning där förra tisdagen, så denna veckan har jag suttit och börjat knepa ihop egna pass i vattengymnastik. Ska jag vara ärlig så va jag lite tveksam till vattengymnastik, hade aldrig riktigt testat på det och hade väll lite förutfattade meningar om att det mest är för tanter. 
Men jag måste ta tillbaka mina åsikter angående detta, jag har varit helt slut i kroppen efter varje vattenpass jag varit på och jag är fast besluten med att mina pass ska vara så sjuk jobbig att jag själv inte orkar utföra dem! 
Men nästa vecka är det dags att visa upp mina pass för instruktörer på gymmet och så får jag en litet utvärdering på det:) 
Aningens nervös är jag över att bli bedömd kan jag säga, men ska ändå bli kul.
Träna, träna, trääääänaa!:)
 
 

RSS 2.0